Benincà Group

Die Palette von Hi-Motions Zubehöre für freitragende Schiebetore: Vollständigkeit und Aufmerksamkeit auf Profis.

De oplossingen van HI-MOTIONS zijn ontwikkeld voor vaklui. De aangeboden diensten van het bedrijf zijn dan ook tot hen gericht. De instrumenten die aan de klanten ter beschikking worden gesteld, omvatten: tutorial video's, van fundamenteel belang om alle nodige informatie te verkrijgen voor het installeren, informatiefolders en een online configurator waarmee men in een paar snelle stappen het vrijdragende systeem kan configureren om zo niet alleen de technische specificaties van de installatie te verkrijgen, maar ook de lijst van nodige accessoires om die tot stand te brengen.

De lijn accessoires voor vrijdragende hekkens vormt het pronkstuk van het bedrijf, een heus assortiment TOP-producten die professionele prestaties bij elke toepassing en in elke context garanderen, dankzij:
1)KWALITEIT VAN DE MATERIALEN: dankzij het gebruik van zeer resistent staal
2)FEM-CERTICATIES Dit vertaalt zich in een grotere betrouwbaarheid, een optimalisering van de kosten voor de uitvoering van de installatie en een vermindering van de afmetingen van het hekken. Vele modellen verkrijgbaar met 5, 8, 9 en 16 zijn onderverdeeld in 7 series, (S, M, XM, L, LM, XL en XXL) naargelang de afmetingen en de kenmerken van het hekken of van de toepassing.

Andere ähnliche Neuigkeiten